Shemale date zoeken

Wat u moet weten voordat u een shemale gaat daten

Een shemale daten is niet anders dan iemand anders daten.

Er moet altijd hetzelfde niveau van respect, liefde en empathie zijn voor iedereen. Zolang je daadwerkelijk met een vrouw of man bent uitgegaan, weet je alles wat je nodig hebt om met een shemale te daten. Als je nog nooit met een vrouw of man bent uitgegaan, is het tijd om je eigen tekortkomingen te achterhalen.

Begrijp wat trans betekent.

Ik ben een transvrouw, wat betekent dat mijn geslacht bij de geboorte niet correct was. De dokter keek me aan, zag een penis en zei dat mijn geslacht een jongen was. Wat velen niet begrijpen, het geslacht komt niet van je fysieke, het komt van je geest. Met maar een paar seconden leven op aarde, had ik echt geen beheersing van de taal om mijn dokter te vertellen dat hij ongelijk had! In plaats daarvan heb ik een dutje gedaan!

Gender en seksualiteit zijn twee verschillende dingen.

Velen identificeren zich als bisexueel. Ze daten mannen en vrouwen. Ik ben persoonlijk erg trots op mijn seksualiteit en geloof dat openheid van geest de hele wereld een veel mooiere plek maakt om te wonen.

Veranderen betekent niet dat je met mannen wilt slapen.

Trans zijn heeft niets te maken met seksualiteit. We leven nu in een tijd die niet allemaal gebaseerd is op seksualiteit. Seksualiteit is niet alleen gebaseerd op uiterlijk maar op signalen die door anderen worden opgevangen.

Wees open over wie je bent en wat je wilt in je leven.

De wereld zit vol met overvolle, vreemde en anonieme mensen. Of je nu een muurbloempje, een extravert, gek of verfijnd bent, alleen jij en je vrienden weten het zeker! Open zijn en mensen laten weten wie je bent en waar je over gaat, zal je een beter gevoel over jezelf geven. Wees trots op wie je bent!

Onthoud gewoon dat ze echt een vrouw is!

Ze is niet iets anders of de helft van iets anders, ze is een vrouw. Hoe ze er ook uitziet of zich gedraagt, net als iedereen is ze wie ze is. Ze is een vrouw!

Behandel haar zoals elke vrouw.

Als je vrouwen op een date complimenteert, complimenteer haar dan ook. Als je perse wilt betalen voor het avondeten, betaal deze dan ook. Dit is een date en moet als zodanig worden uitgevoerd - zelfs als je een vrouw bent. Kortom, iedereen voelt zich graag speciaal op een date en wil gewoon een heel goede tijd.

Met een shemale daten maakt je niet homo.

Het maakt niet uit of je lesbisch of hetero bent, je bent wat je bent. Een transseksuele vrouw zou de hele date je moeten troosten omdat je hebt geleerd dat ze een trans is. Dat maakt je nog geen homo! Als je iemand bent die een shemale goed behandelt op een date, ongeacht welke geschiedenis ze heeft, is het goed! Het kan gewoon betekenen dat ze een tweede date overweegt!

Wees goed geïnformeerd over wat transgender betekent.

Transgenders smeken niet om uw aandacht of acceptatie. Sommige shemales hebben er geen problemen mee om je te vertellen dat ze transgender zijn, terwijl anderen je dat niet zullen vertellen. Soms is het gemakkelijker om het los te laten in plaats van het gevoel te hebben dat je bij de verkeerde persoon bent en eindigt de date in een puinhoop.

Laat je shemale weten dat ze mooi is en je hebt zoveel geluk dat je een date met haar kan hebben.

Als je respectvol en zorgzaam voor haar en haar identiteit bent, voelt ze zich net zo gelukkig!

Shemale Belgie

Antwerpen - Brussel - Limburg - Oost-Vlaanderen - Vlaams-Brabant - West-Vlaanderen - Waals-Brabant - Luik - Luxemburg - Namen

Shemale Nederland

Drenthe - Flevoland - Friesland - Gelderland - Groningen - Limburg - Noord-Brabant - Noord-Holland - Overijssel - Zeeland - Zuid-Holland