Shemale date zoeken

8 geboden bij het daten van een shemale.

Ik ga nog een paar tips geven als iemand die de afgelopen tien jaar bijna uitsluitend met transseksuele vrouwen is uitgegaan. Dit omvatte het samenwonen met een shemale vrouw gedurende vijf jaar, en daten met een andere shemale voor drie jaar in een toegewijde relatie hoewel we niet samenwoonden. Als ik niet met iemand bezig was, ging ik vooral met transseksuele vrouwen uit in de hoop een relatie te vinden.

Behandel een shemale vrouw als een vrouw

Dit is erg belangrijk, onthoud dat je met een vrouw uitgaat. Ze heeft zichzelf misschien als vrouw beschouwd sinds ze heel jong was, dus behandel haar als zodanig. Als alles wat je wilt de ervaring is, een fantasie moet vervullen, of transseksuelen moet zien als 'vrouwen met lullen', doe jou en haar dan een plezier en bel een escortdame.

Vraag nooit naar de geslachtsorganen van een shemale

Vraag haar nooit welke "maat" ze heeft; wanneer ze wil dat je het weet, zal ze het je vertellen en het kan pas zijn als ze klaar is om bij je te slapen. Wanneer je een cisgender-vrouw voor het eerst leert kennen, vraag je haar niet hoe groot haar borsten zijn, dus vraag een transseksuele vrouw niet hoe groot haar penis is.

Niet alle transgendervrouwen voelen zich er prettig bij

Omdat we het over dit onderwerp hebben, hebben verschillende transseksuele vrouwen verschillende gevoelens over hun penis. Sommigen haten het en willen niet dat het wordt aangeraakt of gestreeld, laat staan ​​gekust. De meesten willen echter orgasmes ervaren en zijn verheugd dat hun geliefde erbij betrokken is. Maar ontdek het voordat jullie allebei klaar zijn om intiem te worden; er zijn subtiele, gevoelige manieren om het onderwerp ter sprake te brengen.

Haar verhaal zal je helpen haar beter te leren kennen

Luister naar haar; ze zal je proberen te vertellen over haar leven. Uit ervaring gesproken, hoe meer je luistert, hoe beter je haar zult kennen en hoe beter de seks zal zijn.

Geduld is voor haar een deugd

Als ze hormoontherapie gebruikt, kan het zijn dat ze humeurig of onvoorspelbaar is. Ook al is het op jou gericht, meestal heeft het niets met jou te maken. Maak geen ruzie met haar als het gebeurt; het heeft geen zin en ze zal het je kwalijk nemen dat je niet begrijpt wat er met haar gebeurt.

Respecteer, gebruik wat en hoe ze aangesproken wil worden

Hoe ze zichzelf noemt, is hoe je haar zou moeten noemen. Sommige vrouwen gebruiken de term transseksueel, anderen zeggen misschien dat ze een T-meisje is, een vrouw in transitie of iets anders. In mijn ervaring houden de meesten niet van de term 'shemale'. En noem haar nooit een "tranny"; dat zijn travestieten.

Wees trots op het hebben van een shemale vriendin

Als je regelmatig aan het daten bent, verberg haar dan niet voor je vrienden. Als je bang of beschaamd bent om met een transseksueel te daten, doe dat dan niet.

Wees blij met een transgender-vriendin

Geniet samen van je tijd: ze is een uniek persoon.

De transseksuele vrouwen die ik ken, waar ik mee gedate heb waren opener en eerlijker over zichzelf dan veel cisgendervrouwen met wie ik gedate heb. Ik vermoed dat dit komt omdat een transgendervrouw zoveel fundamentele dingen over zichzelf heeft moeten verwerken die cisgendervrouwen als vanzelfsprekend beschouwen. Als gevolg hiervan waren de relaties die ik heb gehad met transgendervrouwen open en eerlijk. En een snelle PS: een transseksuele vrouw daten betekent niet dat je homo of bi bent. Een vrouw wordt bepaald door wat er tussen haar oren zit, niet tussen haar benen. Ik ben al jaren met transseksuelen uitgegaan en heb met een aantal van hen seks gehad, maar ik heb geen interesse in mannen. Dus ontspan en heb plezier.

Shemale Belgie

Antwerpen - Brussel - Limburg - Oost-Vlaanderen - Vlaams-Brabant - West-Vlaanderen - Waals-Brabant - Luik - Luxemburg - Namen

Shemale Nederland

Drenthe - Flevoland - Friesland - Gelderland - Groningen - Limburg - Noord-Brabant - Noord-Holland - Overijssel - Zeeland - Zuid-Holland